BILLETSALGET ÅBNER SNART

SPONSORER

RASMUS SEEBACH

MAGTENS KORRIDORER

MALTE EBERT

LARS LILHOLT BAND

HJALMER

HALBERG & FRIENDS

EMIL LANGE

UDE AF KONTROL

HARDINGER BAND

HEDEGAARD

KELLERMENSCH

SØMÆNDENE

JOHNNY MADSEN JAM

ABBA (CZ)

THE BEATLES REVIAL (CZ)

LØRDAG 29 juli kl 23:15

RASMUS SEEBACH

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

På scenen leverer Seebach altid nogle spektakulære og storslåede live shows, og han er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen.

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum:

Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”

FREDAG 28 juli kl 23:05

D-A-D

D-A-D rejser i løbet af sommeren 2023 rundt i Danmark, hvor de danske rock-ikoner gør det, de er allerbedst til. at levere rå, uforfalsket rockmusik og et sceneshow, der går lige i både hjerte og sjæl hos publikum.

Forsanger Jesper Binzer fortæller, at bandet er utrolig glade for endelig at få mulighed for at trykke den af på de større scener igen efter en lang periode, hvor alle større udendørs live-optrædener har været aflyst: ”Tanken om at vi kommer på græs igen er helt vild! D-A-D har tidligere sat publikumsrekord under danske koncerter. 

Ifølge Binzer var bandets koncerter for et siddende publikum en stor øjenåbner, der kun gjorde dem bedre som musikere og skabte endnu større bevidsthed om, hvad publikum er glade for. ”Indendørskoncerterne var kun for 500 mennesker, så der var vi nødt til at skrue lidt ned for den sædvanlige D-A-D-energi for at skabe en mere intim oplevelse, men på sommerens koncerter kan vi skrue helt op og for alvor fyre kanonen af igen, og her bliver det D-A-D uden svinkeærinder! Publikum kan glæde sig til at høre en stribe af populære hits – ørefigen på ørefigen!”

FREDAG 28 juli kl 20:15

TESSA

“Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år”. Sådan lyder ordene fra Orige-E (Suspekt) om det nye urban-stjerneskud Tessa, der på rekordtid har taget hele danmark med storm.

I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Orgie-E fra suspekt sammenligner hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Siden dengang, er Tessa er rullet tungt ind på airplaylisterne, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphophierarki. Det markerede hun senest i foråret 2021, hvor hun annoncerede en koncert i K.B. Hallen, der blev udsolgt på kun 24 timer.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for +175 millioner streams på diverse streamingtjenester og +180.000 følgere på Instagram. Kort fortalt: Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

LØRDAG 29 juli kl 20:30

magtens korridorer

Magtens Korridor er et dansk punk- og post-punk-rockband dannet  i1990’erne og består i dag af fem medlemmer og deres musik er kendt for at være intens, voldsom og politisk. 

Magtens Korridor har optrådt på mange festivaler og koncerter, og de har en stor og dedikeret fanskare. De er et af de mest interessante og spændende bands i den danske musikscene i øjeblikket, og deres lyd og stemning appellerer til både unge og gamle.

FREDAG 28 juli kl 18:50

MALTE EBERT

Karakteristisk for 28- årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams.

Malte Ebert har haft et forrygende år i 2022 på den musikalske front. Han har udgivet Hvor Blev Du Af?” som han blandt andet spillede til børnenes MGP, Kun Med Dig” der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender Julehjertets Hemmelighed”. Malte har spillet udsolgte koncerter i hele landet, vækstet mange titusindvis af nye følgere og fans, samt været i top10 på hitlister på streamingtjenesterne og peaket på airplaycharten. Malte sluttede året af med at udgive en ny single, som han spillede på DR1s store TV-show “Året Der Gik 2022”.

Vi glæder os til at byde Malte Ebert velkommen til Varde Open Air!

LØRDAG 29 juli kl 12:00

LARS LILHOLT BAND

På denne sommers turne fejrer Lars Lilholt Band orkestrets sejlivethed, dets evne til hele tiden at forny sit udtryk. Med rødder dybt nede i folkemusikken, men samtidig med de vinger som pop, rock og verdensmusik giver. Lars har altid sagt at han har et folk/rock band med klare referencer til stilartens pionerer da folkemusikken blev elektrisk sidst i 60´erne, Bob Dylan and the Band, The Byrds, Jethro Tull og Fairport Convention.

Lars Lilholt Band har gennem tiden spillet på alle landets festivaler. Roskilde, Smukfest, Midtfyn, Jelling, Samsø – you name it, samt i hver eneste by i hele landet. Så det er ikke noget nyt at Lilholt kommer til byen, – mange steder er det en årelang tradition. Publikum til bandets koncerter tæller nogle gange fire generationer, ja familien Danmark i ordets bedste betydning. Det er vel kun salig Kim Larsen der ellers har favnet så bredt.

En ting er sikkert, der sker altid noget nyt. Orkestret holdes levende af nysgerrighed efter hele tiden at prøve nye grænser af, og udover den traditionelle rockbesætning at benytte sig af et hav af forskellige instrumenter. Det eneste sikre er vel kun at Kald det kærlighed, Onkel Christian og Den hvide Dværg altid ånder i sætlisterne.

Orkestret er velspillende som aldrig før efter coronastrabadserne og forsangerens kræftsygdom forrige vinter. Lars rejste sig heldigvis som en fugl Fønix, og sommerturen er et triumftog.

LØRDAG 29 juli kl 14:50

HJALMER

Hjalmer debuterede i 2017 og siden da er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, der har sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma. I et univers af flygtige forelskelser, coming-of-age og refleksioner omkring både de lyse såvel som mørke perioder man som menneske går igennem i sit liv, rummer Hjalmers sange et hav af melodiøse historier.

Hjalmer har mere end 50 millioner streams i bagagen og er manden bag stærke platinsælgende hits som ”Kongespil”, ”Hvis du går”, ”Istedgade” m.fl. Når han træder ind på scenen, er den unge sangskriver for alvor i sit rette element. Således bliver han i anmelderland rost for sit nærvær og sit solide publikumstække – essentielle kvaliteter, som blandt andet har ført til en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards, prisen for ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards og hele fem Gaffa-priser blandt andet for ’Årets Danske Solist’, ’Årets Danske Sangskriver’ og ’Årets Danske Album’.

I 2021 var Hjalmer en af syv medvirkende kunstnere i TV2-successen ”Toppen Af Poppen”, hvor han endnu engang stjal hjerter rundt omkring i Danmarks stuer, og siden da har han lagt al energien i at færdiggøre og finpudse sit kommende album, der lander i løbet af 2022. Albummet bliver udgivet i kølvandet af Hjalmers seneste, platincertificerede album ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”.

Med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positionerer Hjalmer sig som én af de mest fremtrædende navne i Danmark.

FREDAG 28 juli kl 17:25

Halberg & FRIENDS

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år – bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne solo albums. 

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 37 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig”.

Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens – skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Anne Dorte Michelsen og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen.

fredag 28 juli kl 21:40

EMIL LANGE

Han er dj, producer og artist – og så er han verdensmester i at mærke stemningens bølger, så musikken pulserer i takt til festen. Emil Lange er en del af den danske dj-elite, men formår også at lægge landet ned som soloartist.

Udover at have varmet op for navne som Lil Wayne, Suspekt, Benal og Mariah Carey, har Emil Lange startet utallige fester på landets største natklubber (Bakken, Søpavillonen, Arch, Kupe og The Gym). Ligeledes har han spillet op til god lir på festivaler som Nibe Festival, Wonderfestiwall, Musik i lejet og Distortion.

Efter 10 år bag pulten, udgav Emil Lange i 2019 singlen ’10 År’ med Emil Simonsen (Suspekt) og dernæst ’Langt Liv’ med Benjamin Hav (Benal). Herfra er det rullet hurtigt med både solid airplay og massive streamingtal.

Du kan lytte til Emil Lange hver lørdag som radiovært når han forkæler lytterne med fængende dj-sets i programmet Selv Tak. Her bevæger han sig hovedsageligt i den urbane genre med en mixteknik, der rammer hovedet på sømmet hver gang.

LØRDAG 29 juli kl 19:05

UDE AF KONTROL

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause (af to omgange) inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!

LØRDAG 29 juli kl. 17:40

HARDINGER BAND

Så holder vi den store guldfest! 50 år med hits og FÆLLESSANG. Sikke et eventyr, det har været for os i bandet!

Vi spiller de største Shu-Bi-Dua hits fra de sidste 50 år. En 2 timers rejse gennem flere generationers barndom, ungdom og voksendom.

De 3 1⁄2 Shubber i Hardinger Band og deres allerbedste venner fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks og vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største og bedst sælgende band. Vi takker vores skønne publikum for, at vi fik lov til at opleve noget som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land! Der bli’r rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.

Hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling – kongerigets største Shu-bi-Dua fan – har taget temperaturen på DANMARK og konstaterer: Vi har brug for en Shu-Bi-Dua pille. Han er vært på Shubilæums-turen og vil kæde aftenen sammen med sjove Shu-Bi-Dua anekdoter.

LØRDAG 29 juli kl. 21:55

HEDEGAARD

Siden HEDEGAARD udgav sit uofficielle remix af Dr. Dre’s ”The Next Episode” i 2011, hvor han introducerede publikum for sin unikke lyd, har han stået bag flere af de største danske hits i det foregående årti, som tilsammen har genereret mere end 1.3 milliarder streams på Spotify.

”Happy Home” med Lukas Graham, ”Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher, og senest ”Hey Ho” med Ude Af Kontrol, er blot nogle af de hits, den træfsikre producer har udgivet over de seneste år, med flere #1 placeringer i ind- og udland til følge.

På singlerne”JUMANJI” og ”SA-MY-D” oplevede HEDEGAARD stor support fra udenlandske stjerne DJs som The Chainsmokers, Alan Walker, Showtek og Bingo Players. En support som blev bemærket af verdens største pladeselskab indenfor clubmusikken Spinnin Records, med hvem han har indgået aftale om flere singleudgivelser, startende fra det sene efterår 2022.

Det månedlige lytterantal på Spotify spænder mellem 1.4 til 1.7 millioner lyttere; tal som er opnået uden support, muskler og marketing-maskineriet fra et major pladeselskab, med store kampagner på sociale medier. 

HEDEGAARDS bedrifter er alene bygget på organisk vækst og giver kun ét rungende facit: Publikum elsker musikken. Præstationerne er i en klasse helt for sig i det danske clubmarked og med et nyt album sat til udgivelse i September 2022 og førnævnte internationale pladekontrakt i baghånden, kan det meget vel vise sig, at vi kun har oplevet begyndelsen på eventyret og historien om HEDEGAARD!

lørdag 29 juli kl. 16:15

KELLERMENSCH

Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark og album på vej.

Den skæbnesvangre pandemitid der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har til trods markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rock noir-band.

I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, ’Goliath’, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden tre singleudgivelser, blevet til et hav af udsolgte koncerter på landets største spillesteder og i de mindre byer. GAFFA har, af flere omgange, ikke lagt fingre imellem, kvitteret med henholdsvis 5 og 6 stjerner og den utvetydige konklusion: ”magtdemonstration”.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival.

Nu får vi, til Varde Open Air muligheden for at byde dem velkommen

fredag 28 juli kl. 16:00

SØMÆNDENDE

Sømændene er et 8-mands band fra Karrebæksminde, der har skabt et helt unikt og originalt koncept på den danske musikscene. Gutterne kan med deres ”mole-punk”, ”måge-mashup” og ”provokutterkunst”, som de selv kalder det, skabe højenergisk, hyggelig stemning blandt publikum. De har optrådt til adskillige store festivaler og er et meget benyttet liveband.

Bandet har fået en meget dedikeret fanskare, der til koncerter møder op i sømandshatte, vaders og desuden svinger i armkrog til de muntre sømandsviser. Sømændene spiller inden for både folk, rock og bluegrass. I 2012 vandt de en Danish Music Award Folk for ”Årets Livenavn”.

Sømændene startede i det små med at udgive coverversioner af sømandssange som f.eks. ”Alle Sømænd Er Glade For Piger” og ”Knalde Kalle”. Det var også lignende numre, man kunne opleve på deres albums ”Høkersnaps og Søuhyrer”, ”Med Stiv Kuling og Håret Tilbage”, ”Søforklaringer” fra 2008 (der solgte platin) og ”Havnens Fristelser” fra 2010 (der solgte guld). Men efterhånden er gutterne selv begyndt at komponere sange, hvilke har resulteret i en yderligere udgivelse i 2013 ”Vi Går Sammen Ned”.

Sømændene består af Kaptajnen på vokal, Orlogskaptajnen på banjo, Gasten og Fyrbøderen på guitar, Matrosen på harmonika, Masteføreren på violin, Ankermanden Anker på bas og Ballastdrengen Steen på trommer.

lørdag 29 juli kl. 13:25

JOHNNY MADSEN JAM

Johnny Madsen Jam har gennem 10 år oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 60 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester og både små og store indendørs events.

Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller.

Gennem årene har bandet arbejdet hårdt med de virkemidler som publikum sætter pris på, og den suveræ- ne rytmegruppe spænder et solidt fundament ud under en troværdig vokal – og der er plads til anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange!

Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits! Johnny Madsen selv har udtalt ”Tak fordi I vil spille mine sange”

TORSDAG 27 juli kl 22:00

ABBA (CZ)

ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Björn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale ABBA. Desværre har bandet for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Björn Ulvæus er citeret for udtalelsen ” hvem gider i virkeligheden se på halvgamle popstars, – og for øvrigt mangler vi ikke pengene”.  Så dermed er en ABBA live-oplevelse udelukket, – og dog…

Tjekkiet har været kendt i nogen tid for sine mere end fremragende hyldest bands. Eet godt eksempel er The Beatles Revival fra Prag som Aktiv Booking repræsenterer for Skandinavien.  Et andet exceptionelt eksempel er ABBAcz ligeledes fra Prag, som er dannet og ledet af den tidligere trommeslager fra  The Beatles Revival, Pavel Fîsar. Dette hyldest band har vist sig at være af tilsvarende høj kvalitet, og Aktiv Booking har sikret sig rettighederne for Skandinavien.

ABBAcz er et show i absolut topklasse, og bandet tilstræber en perfekt produktion i alle detaljer. Originale kostumer og koreografi er en selvfølgelighed, og hvis scenestørrelsen tillader det er kulisserne ligeledes i top. 

Der er garanti for 100% live performance, – ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.

Torsdag 27 juli kl 20:15

GASBOX

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre.

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstner nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som, og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Mine damer og herrer…

…først tror du det er Kim Larsen
– så tror du det er løgn…

TORSDAG 27 juli kl 18:30

THE BEATLES REVIVAL (CZ)

Beatles Revival fra Prag, Tjekkiet – ét af de bedste og mest succesfulde europæiske revival grupper blev dannet i 1996, og har siden spillet et sandt utal af koncerter i flere europæiske lande. Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.

Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen.