Arbejdsområder

Som frivillig til Varde Open Air kan du tilmelde dig mange forskellige arbejdsområder.

 Vi mangler frivillige, som har lyst til at arbejde inden og under festivalen.

Nedenfor er der en kort beskrivelse af alle arbejdsområder, du som frivillig kan vælge imellem. 

Vi kan ikke garantere, at der plads på netop dit ønskede hold, men hvis du bliver placeret på et andet hold, vil du få besked via mail.

Som frivillig på ’Djævlebakken’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde øl og andre drikkevarer til vores tørstige gæster.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Fadkanonen’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde øl og andre drikkevarer til vores tørstige gæster

 

Tilmeld dig her!

 

Som frivillig på ’Labamda’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde drinks og andre drikkevarer til vores tørstige gæster

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ‘Stagehands’ hjælper du med at få musikeres udstyr på scenen og klar til koncerter ved at slæbe udstyr til og fra lastbiler, opbygge/nedtage instrumenter på rullepodier, udføre sceneskift og kabeludlægning samt hjælpe med sikkerheden på scenen.

Tilmeld dig her!

Som frivillig ved ’Musikerforplejning’ kommer du til at hjælpe med at lave mad og sørge for vores musikere har alt det, som de har behov for mens de er gæster på Varde Open Air.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ‘Dreamteam’ hjælper du med at udføre diverse reparationer på for eksempel bænke og andre ting, der kan gå i stykker under en festival, når mange dejlige gæster bruger det. Erfaringer med værktøj er et stort plus.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ‘Hegn’ hjælper du med at sætte hegn op på hele festivalpladsen, hvor den første vagt faktisk går i gang ugen inden Varde Open Air finder sted. Her er også mulighed for at stå hegnsvagt og holde øje med, at ingen hopper over.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Sprutter’ kommer du til at hjælpe med at transporterer drikkevarer ud til vores forskellige barer, når de er ved at løbe tør. Bare rolig, der er hjælpemidler til transporten

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Kreateam’ kommer du til at hjælpe med at male, klistre og udvikle din kreative side. I maler skilte, hænger pynt op og mange andre ting inden festivalen begynder, så den ligner en million!

Tilmeld dig her!

Som frivillig i infovognen hjælper du med at besvare på alt stort og småt og hjælper vores gæster videre. Her hjælper du også andre frivillige med diverse opgaver.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Armbånd’ bliver du en del af de første frivillige, som vores fantastiske gæster møder. Her sørger du også for at sætte borde op på Skansen og Enghavevej hvor du kommer til at hjælpe med at sætte armbånd på vores gæster ved vores indgange og svare på generelle spørgsmål.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Bar-opbygning’ hjælper du med at sætte vores forskellige barer op inden festivalen begynder. Du hjælper også med at finde de korrekte drikkevarer, og er med til at baren er sikker for vores gæster.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på Op/Ned-holdet kommer du til at hjælpe med opsætning og nedtagning af de forskellige ting der skal til for at vores festival kan køre rundt. Det kan f.eks være opsætning af scenerne

Tilmeld dig her!

Som frivillig ved ’Mor DK’ kommer du til at hjælpe med at sætte mad op til de frivillige samt at sørge for, at vores mange frivillige kan få en kold sodavand eller en dejlig øl efter fyraften hvor de mange frivillige sætter sig hen.

Tilmeld dig her!

Som frivillig for ‘Rengøring’ får du mulighed for at bidrage til at gøre vores festivalplads upåklageligt ren og pæn. Din uvurderlige hjælp vil sikre, at festivalgæsterne får en mere behagelig oplevelse uden at skulle bekymre sig om at træde på affald eller skrald.

Tilmeld dig her!

Når du hopper med på holdet som frivillig på SoMe og Video, bliver du en vigtig del af vores lille gruppe, der brænder for at skabe fedt indhold. Dit job? Jo, du skal filme nogle seje videoer fra festivalpladsen, få snakket med en flok festivalgæster og tage nogle skarpe billeder. Og det bedste er, at du ikke er alene. Vi er et dedikeret team, der arbejder sammen, så du får masser af chancer for at dele dine idéer og få feedback på det, du laver. Sammen sørger vi for, at festivalstemningen når ud til alle dem, der ikke kunne være der selv.

Tilmeld dig her!