Det er snart jul, og det betyder selvfølgelig, at vi løfter lidt af sløret for, hvilke artister der kommer og spiller til Varde Open Air 2023. I denne lille musikpakke kan vi byde velkommen til:

Vi er enormt glade for at få besøg af dem alle fem!

Du kan købe din billet til Varde Open Air 2023 lige her!

OM ARTISTERNE

MALTE EBERT: Malte Ebert kender du måske bedre under kunsternavnet ‘Gulddreng’, men når Malte besøger Varde Open Air til sommer er det ham selv – Malte – der kommer på besøg. Han har turneret Danmark rundt og har blandt andet optrådt for Dronning Magrethe i forbindelse med hendes regeringsjubilæum.

LARS LILHOLT BAND: Lars Lilholt Band er et dansk band, der spiller en blanding af folkemusik, rock og pop. Bandet blev dannet i 1979 og har udgivet adskillige albums og haft stor succes i Danmark. Lars Lilholt er desuden kendt for sit arbejde som sangskriver og forfatter, og han har flere gange imponeret den gode, gamle amfiscene i Varde!

UDE AF KONTROL: Ude Af Kontrol er en dansk hip-hop/rap musikgruppe. Gruppen består af Daniel Balken, Joachim Nicholas Rouse og Mark Løvendahl. De har været aktive siden 2014. Englando og Munken rapper og Balken er producer, og sammen har de revet Danmark rundt til stor begejstring for publikum! Det bliver første gang, at Varde får besøg af UAK, så vi håber I er klar!

KELLERMENSCH: Kellermensch er et dansk alternativt rockband, der blev dannet i 2006. Deres musik er ofte intens og energisk med dystre og filosofiske tekster. Bandet har udgivet flere albums og har turneret i både Danmark og udlandet.

ABBA(CZ): ABBA (CZ) er en tjekkisk ABBA-tribute-gruppe, der spiller og synger ABBA’s sange og tager på turné i Tjekkiet og andre dele af Europa. Vi skulle have haft fornøjelsen af dem i 2022, men grundet en skade måtte bandet melde afbud – derfor er vi også enormt glade for at byde dem velkommen igen!

Billede af Malte Ebert
Billede af Ude Af Kontrol
Billede af Kellermensch
Billede af covergruppen ABBA fra Tjekkiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *