VARDE
OPEN AIR

ARBEJDSOMRÅDER

Som frivillig til Varde Open Air kan du tilmelde dig mange forskellige arbejdsområder.

 Vi mangler frivillige, som har lyst til at arbejde inden og under festivalen.

Nedenfor er der en kort beskrivelse af alle arbejdsområder, du som frivillig kan vælge imellem. 

Vi kan ikke garantere, at der plads på netop dit ønskede hold, men hvis du bliver placeret på et andet hold, vil du få besked via mail.

Som frivillig på ’Djævlebakkens Hvile/Fadkanonen/La Bamba’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde øl og andre drikkevarer til vores tørstige gæster. Du skal kunne feste med gæsterne og samtidig kunne arbejde i et til tider travlt miljø. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage opgaver af dig selv, f.eks. aftørring af bardiske, oprydning, opfyldning. Der arbejdes ca. 10-12 timer i løbet af weekenden.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ‘Stagehands’ hjælper du med at få musikeres udstyr på scenen og klar til koncerter ved at slæbe udstyr til og fra lastbiler, opbygge/nedtage instrumenter på rullepodier, udføre sceneskift og kabeludlægning samt hjælpe med sikkerheden på scenen.

Tilmeld dig her!

Som frivillig ved ’Musikerforplejning’ kommer du til at hjælpe med at lave mad og sørge for vores musikere har alt det, som de har behov for mens de er gæster på Varde Open Air.

Tilmeld dig her!

Musikforplejning bag Bøgescenen servicerer musikerne bag Bøgescenen. Vi klargør og fylder deres musikervogne inden musikerne ankommer ud fra de ønsker, de har givet.

Stagehands på Bøgescenen slæber udstyr på og af scenen for musikerne.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ‘Dreamteam’ hjælper du med at udføre diverse reparationer på for eksempel bænke og andre ting, der kan gå i stykker under en festival, når mange dejlige gæster bruger det. Erfaringer med værktøj er et stort plus.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Hegn’ hjælper du med at sætte hegn og reklamebannere op på hele festivalpladsen, derfor starter hegnsholdet arbejdet lørdag-søndag i uge 29 og i uge 30 arbejdes der primært onsdag-torsdag, så alt er på plads inden den første koncert finder sted torsdag aften i uge 30.

Certifikat til teleskoplæsser/gaffeltruck er en fordel, men ikke et krav.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Sprutter’ kommer du til at hjælpe med at transporterer drikkevarer ud til vores forskellige barer, når de er ved at løbe tør. Bare rolig, der er hjælpemidler til transporten

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Bar-opbygning’ hjælper du med at sætte vores forskellige barer op inden festivalen begynder samt sikrer at barerne er sikre for vores gæster og barfolk. Du hjælper også med at fylde drikkevarer i kølevognene ved hver bar, derfor vil der forekomme tunge løft af bl.a. fustager og sodavand.

Basal kendskab til værktøj er en fordel. Vi arbejder hele ugen (mandag-torsdag).

 

Som frivillig på kreateam folder vi kreativiteten ud i uge 30. Fra mandag og dagene op til koncerten arbejder vi med alle slags udsmykning af koncertarealet; det kan være alt fra hyggelige siddekroge, skilte vi maler og meget andet sjovt.

Tilmeld dig her!

Som frivillig i Infovognen hjælper du med at besvare alt, stort som småt. Du er et af de første ansigter vores gæster møder, og opgaven er at hjælpe vores gæster videre til en fantastisk festivaloplevelse. Du vil blive en del af et herligt Team der sætter hygge og underholdning højt. Her hjælper alle med at dække vagter ind, hvis der opstår uforudsete situationer.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Armbånd’ bliver du en del af de første frivillige, som vores fantastiske gæster møder. Her sørger du også for at sætte borde op på Skansen og Enghavevej hvor du kommer til at hjælpe med at sætte armbånd på vores gæster ved vores indgange og svare på generelle spørgsmål.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på ’Bar-opbygning’ hjælper du med at sætte vores forskellige barer op inden festivalen begynder. Du hjælper også med at finde de korrekte drikkevarer, og er med til at baren er sikker for vores gæster.

Tilmeld dig her!

Som frivillig på Op/Ned-holdet kommer du til at hjælpe med opsætning og nedtagning af de forskellige ting, der skal til, for at vores festival kan køre rundt. Det kan f.eks. være opsætning af telte, placering af vogne/containere, tømning af materialecontainere, finpudsning af teltes/containeres placering, bygge pallemøbler, tilslutning af toiletvogne, køre flis ud.

Vi mødes i Arnbjerg mandag-torsdag i uge 30 kl. 8.00 – ca. 17.00

Opsætning af telte/vogne starter fredag i uge 29 kl. 8.00-13.00

Søndag i uge 30 mødes vi til nedtagning kl. 10.00 (gerne tre timer eller mere).

Tilmeld dig her!

Som frivillig ved ’Mor DK’ kommer du til at hjælpe med at sætte mad op til de frivillige samt at sørge for, at vores mange frivillige kan få en kold sodavand eller en dejlig øl efter fyraften hvor de mange frivillige sætter sig hen.

Tilmeld dig her!

Når du hopper med på holdet som frivillig på SoMe og Video, bliver du en vigtig del af vores lille gruppe, der brænder for at skabe fedt indhold. Dit job? Jo, du skal filme nogle seje videoer fra festivalpladsen, få snakket med en flok festivalgæster og tage nogle skarpe billeder. Og det bedste er, at du ikke er alene. Vi er et dedikeret team, der arbejder sammen, så du får masser af chancer for at dele dine idéer og få feedback på det, du laver. Sammen sørger vi for, at festivalstemningen når ud til alle dem, der ikke kunne være der selv.

Tilmeld dig her!