Arbejdsområder

Som frivillig til Varde Open Air kan du tilmelde dig mange forskellige arbejdsområder. Vi søger frivillige, som har lyst til at arbejde inden festivalen, men også frivillige, som vil tage fat under. 

Nedenfor er der en kort beskrivelse af alle arbejdsområder, du som frivillig kan vælge imellem. 

Vi kan ikke garantere, at der plads på netop dit ønskede hold, men vores frivillig-koordinatorer gør deres bedste. Hvis noget skulle ændre sig, så vil du få besked på din mail. 

ARMBÅND

Som frivillig på ’Armbånd’ bliver du en del af de første frivillige, som vores fantastiske gæster møder. Her sørger du også for at sætte borde op på Skansen og Enghavevej hvor du kommer til at hjælpe med at sætte armbånd på vores gæster ved vores indgange og svare på generelle spørgsmål.
TILMELD

OP/NED

Som frivillig på Op/Ned-holdet kommer du til at hjælpe med opsætning og nedtagning af de forskellige ting der skal til for at vores festival kan køre rundt. Det kan f.eks være opsætning af scenerne
TILMELD

BAR-OPBYGNING

Som frivillig på ’Bar-opbygning’ hjælper du med at sætte vores forskellige barer op inden festivalen begynder. Du hjælper også med at finde de korrekte drikkevarer, og er med til at baren er sikker for vores gæster.
TILMELD

BØGESCENEN

Som frivillig på ’Bøgescenen’ hjælper du med at områderne, hvor musikerne opholder sig er i tip top form. Det involverer at rengøre, klargøre deres vogne med mad, snacks og drikkevare.
TILMELD

DREAMTEAM

Som frivillig på ‘Dreamteam’ hjælper du med at udføre diverse reparationer på for eksempel bænke og andre ting, der kan gå i stykker under en festival, når mange dejlige gæster bruger det. Erfaringer med værktøj er et stort plus.
TILMELD

HEGN

Som frivillig på ‘Hegn’ hjælper du med at sætte hegn op på hele festivalpladsen, hvor den første vagt faktisk går i gang ugen inden Varde Open Air finder sted.
TILMELD

INFOVOGN

Som frivillig i infovognen hjælper du med at besvare på alt stort og småt og hjælper vores gæster videre. Her hjælper du også andre frivillige med diverse opgaver.
TILMELD

KREATEAM

Som frivillig på ’Kreateam’ kommer du til at hjælpe med at male, klistre og udvikle din kreative side. I maler skilte, hænger pynt op og mange andre ting inden festivalen begynder, så den ligner en million!
TILMELD

MOR DK

Som frivillig ved ’Mor DK’ kommer du til at hjælpe med at sætte mad op til de frivillige samt at sørge for, at vores mange frivillige kan få en kold sodavand eller en dejlig øl efter fyraften hvor de mange frivillige sætter sig hen.
TILMELD

MUSIKERFORPLEJNING

Som frivillig ved ’Musikerforplejning’ kommer du til at hjælpe med at lave mad og sørge for vores musikere har alt det, som de har behov for mens de er gæster på Varde Open Air.
TILMELD

STAGEHANDS

Som frivillig på 'Stagehands' hjælper du med at få musikeres udstyr på scenen og klar til koncerter ved at slæbe udstyr til og fra lastbiler, opbygge/nedtage instrumenter på rullepodier, udføre sceneskift og kabeludlægning samt hjælpe med sikkerheden på scenen.
TILMELD

RENGØRING

Som frivillig på ’Rengøring’ kommer du til at hjælpe med at vores festivalplads er så pæn som overhovedet muligt.
TILMELD

BAR: DJÆVLEBAKKEN

Som frivillig på ’Djævlebakken’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde øl og andre drikkevarer til vores tørstige gæster.
TILMELD

BAR: FADKANONEN

Som frivillig på ’Fadkanonen’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde øl og andre drikkevarer til vores tørstige gæster
TILMELD

BAR: LABAMDA

Som frivillig på ’Labamda’ kommer du til at stå bag baren og servere kolde drinks og andre drikkevarer til vores tørstige gæster
TILMELD

SPRUTTER

Som frivillig på ’Sprutter’ kommer du til at hjælpe med at transporterer drikkevarer ud til vores forskellige barer, når de er ved at løbe tør. Bare rolig, der er hjælpemidler til transporten
TILMELD