VARDE
OPEN AIR

OM VARDE OPEN AIR

Open Air Varde er en af Danmarks ældste festivaler og har været en fast del af sommerens musikscene siden 1978. Dengang startede festivalen som en simpel amatør-event, men i dag byder den på intet mindre end 18 fantastiske bands og et bredt udvalg af musikalske oplevelser for alle aldre. Udover weekendkoncerterne kan man også nyde torsdagskoncerterne og børnekoncerten fredag formiddag. 

Varde Open Air er drevet af en flok passionerede frivillige, der brænder for at skabe en uforglemmelig oplevelse for gæsterne. Varde Open Air har to scener – den ikoniske Amfiscene og den nyere Bøgescene – med plads til op til 5.000 gæster. 

Varde Open Air gammel scene

MUSIK GENNEM TIDEN

Vi har siden 1979 haft et væld af orkestre på scenen i Arnbjerg parken.

Listen skulle gerne indeholde samtlige navne på de optrædende til Varde Open Air, så hvis du har brug for at finde ud af hvilket år det var at forsangeren i Cottoncoats fik blodnæse på scenen, hvornår Lit de Parade lagde sig til ro, hvilket år det var Munchies brækkede sig i vores campingvogn, eller hvor mange gange Brdr. Grim”s Morskabstheather har spildt vores tid, så skulle det være muligt at finde det her!

Skulle du spotte en fejl eller har du en rettelse, så skriv endelig til os!