VARDE
OPEN AIR

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Sikkerhed for vores gæster er vores første prioritet. Vi ønsker, at alle har det godt, og at man nyder musikken, stemningen, maden og alt der hører til en forvokset havefest. Vi har de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til vagter og dygtige kontrollører, der enhver tid kan hjælpe alle. Skulle det værste ske og der er brug for samaritter eller anden hjælp er dette også på festivalen.

Du må ikke medbringe mad og drikke til Varde Open Air. Du må ej heller medbringe euforiserende og narkotiske stoffer, klapstole, paraplyer, laserpenne, fyrværkeri eller andet der ikke hører hjemme på en festival. 

Har du spørgsmål til dette, kan du kontakte os her.

På festivalpladsen har du mulighed for at betale med forskellige former for kontantløs betaling, herunder med Dankort og andre kort.

Kontanter modtages IKKE i vores boder. Har du kontanter kan du få disse indsat på dit armbånd i info-vognen ved indgangen fra Enghavevej.

Du finder info-vognen ved indgangen til festivalpladsen ved Enghavevej. Info-vognen har åbent: 

Torsdag kl 17:00 – 19:00
Fredag kl 13:00 – 00:00
Lørdag kl 10:00 – 00:30

Er du handicappet og har behov for ledsagerbillet fåes dette gratis sålænge ledsagerkort haves. På dagen for dit besøg til Varde Open Air gå til info-vognen ved indgangen på Enghavevej, således vi kan få jer registeret korrekt og udlevere armbånd.

Børn til Varde Open Air er mere end velkommen. Derfor har vi besluttet, at alle børn til og med 10 år er gratis i følge med en voksen. Børn derover skal have en almindelig billet. Husk at du skal kunne fremvise billede-ID på barnet, hvis dette bliver efterspurgt.

Når du ankommer til Varde Open Air, skal du have et armbånd på. Det fåes ved begge indgange (Skansen og Enghavevej). Billetten kan scannes i udprintet udgave på papir eller via mobilen. Hvis billetten skal scannes via mobilen kræves det, at skærmen er intakt, og at der er lys nok i skærmen. 

Hvis du har købt din billet af en privatperson, hvor personens navn står på kan du stadig benytte dig af billetten. Alle billetter bliver scannet én gang, og derefter får man påført armbånd. Herefter virker stregkoden på billetten ikke mere, så du skal passe godt på den.

Vi kan ikke garantere, at der bliver sat en-dagsbilletter til salg. Hvis dette skulle ændre jer, vil vi skrive ud på vores Facebook-side. 

Det er ikke muligt at overnatte på festivalpladsen eller på nærliggende områder.

Vi henviser i stedet til byens overnatningsmuligheder. 

Vi har ingen garderobe til Varde Open Air, og al opbevaring af genstande er derfor på eget ansvar.

Skulle du have tabt en genstand, kan du under festivalen gå til info-vognen. Efter endt festival kan du søndag den 30. juli kigge i vores hittegods-kasse. Alt efterladt hittegods vil efterfølgende blive afleveret på Esbjerg Hittegodskontor.

Festivalpladsen har åbent på følgende tidspunkter:

Torsdag: 17:00 – 24:00
Fredag: 15:00 – 00:30
Lørdag: 11:00 – 00:30

Kommer du til Varde med tog, så stig af ved Varde Station. Derfra er det kun en gåtur på kun fem minutter for at nå frem til indgangen til festivalen. 

Bliver du kørt i bil og skal sættes af kan dette lade sig gøre ved indkørslen til Hotel Arnbjerg.

Der er ingen parkeringspladser tæt på Varde Open Air. I stedet henviser vi til byens offentlige parkeringspladser. Du kan læse mere om parkering i Varde på kommunens hjemmeside.

Varde Open Air har to indgange. Den ene finder du på Skansen, og den anden finder du for enden af Enghavevej, hvor du også finder infovognen.

FANDT DU IKKE SVARET PÅ DIT SPØRGSMÅL?

Så skriv til os i formularen nedenunder, så vender vi hurtig tilbage